Hlavní obsah

Nehoda ve Slaném měla nakonec čtyři oběti, muž zemřel v nemocnici

Tragická dopravní nehoda na okraji Slaného měla nakonec čtyři oběti - v neděli zemřel muž, který vážným zraněním podlehl v nemocnici. Příčinu tragické nehody policisté vyšetřují.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Sobotní tragická nehoda u Slaného.

Článek

Nehoda se stala před 14. hodinou v ulici Dukelských hrdinů, která navazuje na výpadovku ze Slaného. "V havarovaných autech cestovalo celkem pět osob. Ve vozidle kia zahynul bohužel řidič i jeho spolujezdkyně. V citroënu zahynula řidička ročník 1987, o čtyři roky mladší spolujezdec byl přemístěn vrtulníkem do střešovické nemocnice. Další mladík byl pak letecky přepraven do pražského Motola," uvedla pro Novinky Nováková. [celá zpráva]

"Nakonec zemřel i jeden člověk v nemocnici, takže tam byli celkově čtyři mrtví," uvedla v neděli mluvčí středočeské policie Soňa Budská.

Příčinu tragické nehody na okraji Slaného policisté vyšetřují. "Budeme potřebovat znalecké posudky z různých oborů. Vyšetřování proto ještě potrvá. Víme, že řidička jednoho z vozů vyjela do protisměru. Ale proč, to nevíme," uvedla Budská.

Silnice 1/16 patří mezi důležité silnice v kraji, vede od Řevničova, přes Slaný, Mělník, Mladou Boleslav k hranicím s Polskem. Poměrně často se tam stávají tragické nehody, které mívají větší počet obětí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám