Hlavní obsah

Opilá žena spadla do kolejiště pražského metra, dvě soupravy ji potom přejely

Novinky, Ondřej Kořínek
Praha

O obrovském štěstí může hovořit 40letá opilá žena, která jednak přežila pád do kolejiště ve stanici Hůrka a navíc průjezd dvou souprav metra. Z videozáznamu také vyplývá, že ženu v kolejišti sledovalo několik cestujících, pomohli ale jen někteří.

Ženu v Praze dvakrát přejelo metroVideo: Policie ČR

 
Článek

Celá událost se stala ve čtvrtek dopoledne. Žena podle záznamů bezpečnostních kamer z metra doslova vypadla. Cestující za ní pak hodili batoh. Silně opilá žena se posléze snažila vstát, ale marně. Nakonec zavrávorala a spadla do kolejiště, kde v první chvíli nebyla vidět.

„Postupně do stanice přijely dvě vlakové soupravy a po odjezdu druhé je na videozáznamu vidět, jak žena z kolejiště vykukuje a snaží se dostat zpět na perón,“ uvedla v neděli mluvčí pražské policie Jana Rösslerová.

Jejích marných pokusů si všimlo několik cestujících, pomohli ale pouze tři. Jeden mladík běžel za dozorcem stanice, aby zastavil přijíždějící vlak, mladý pár pak pomohl ženě zpět na nástupiště.

„Policisté přijeli na místo a snažili se hovořit se zachráněnou a velmi opilou ženou. Ta hlídce tvrdila, že v metru nebyla, natož, že by upadla do kolejiště. Nic si nepamatovala a pouze si stěžovala na bolesti zad,“ dodala mluvčí s tím, že žena byla následně převezena do nemocnice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám