Hlavní obsah

Na Frýdecko-Místecku našli mrtvolu mladé ženy, policie pátrá po podezřelém

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frýdek Místek
Aktualizováno

Nejspíš násilnou smrt dvaatřicetileté ženy, která byla nalezena v úterý v Pržně na Frýdecko-Místecku, prověřuje moravskoslezská krajská policie. Podrobnosti k případu kriminalisté nesdělili, nyní se čeká na výsledky soudní pitvy. Policie ale už pátrá po devětatřicetiletém muži, kterého podle informací Práva podezírá z usmrcení ženy.

Foto: Policie ČR

Policie pátrá po Petru Golovi.

Článek

Mrtvola mladé ženy byla nalezena odpoledne v rodinném domě. Kvůli podezření z násilného zločinu se případem zabývá krajská kriminálka. „Kriminalisté nyní prověřují, zda na její smrti měla, či neměla podíl cizí osoba. Důležité budou zejména výsledky nařízené pitvy, které ještě nemají policisté k dispozici,“ uvedla mluvčí policie Soňa Štětínská.

Podle dosavadních informací nelze vyloučit cizí zavinění včetně možnosti vraždy. „Pokud v prověřování nastane zásadní posun a zveřejněním informace nebude narušeno trestní řízení, budeme samozřejmě o vývoji informovat,“ dodala Štětínská.

Policisté v souvislosti s případem hledají muže, který by mohl mít zásadní informace. „Kriminalisté pátrají po panu Petru Golovi, narozeném v roce 1973,“ uvedla Štětínská.  Muž by se měl pohybovat zejména na Frýdecko-Místecku.

Podle informací Práva jde o muže, kterého policie podezírá z usmrcení ženy.

Podle TV Nova jde o ženina partnera, měla s ním dvě děti - dvojčata. Ženu podle svědků často bil.

Foto: Policie ČR

Hledaný Petr Gola

Reklama

Výběr článků

Načítám