Hlavní obsah

Zloději kradli na Kroměřížsku pod dohledem kamery

Právo, Jiří Růžička
Kroměříž

Přímo pod dohledem bezpečnostní kamery kradli minulý týden zatím neznámí zloději v obchodě v Osíčku na Kroměřížsku. Policie zveřejnila videozáznam, který má pomoci nenechavce dopadnout.

Kamera zachytila krádež v obchoděVideo: Policie ČR

 
Článek

„V souvislosti s krádeží v obchodě žádáme veřejnost o pomoc při ztotožnění osob na videozáznamu,“ řekla mluvčí kroměřížské policie Simona Kyšnerová.

„Ve čtvrtek 19. dubna krátce po čtrnácté hodině odcizili dva neznámí muži v prodejně s potravinami v obci Osíčko láhve s tvrdým alkoholem v hodnotě pět set korun. Do obchodu nejdříve vstoupila žena, která si koupila balíček cigaret. Po chvíli si ale nákup rozmyslela a cigarety chtěla vrátit. Prodavačka jí vyhověla,“ popsala děj zachycený i na videozáznamu Kyšnerová.

Mezitím, co spolu obě ženy hovořily, postupně do prodejny vstoupili další tři muži, kteří vybírali zboží a různě se pohybovali mezi regály. Dva z nich pak využili nestřeženého okamžiku a kradli. Jako první si dal bez placení láhev do kapsy muž s kšiltovkou na hlavě a krátce na to si pod bundu schoval láhev i druhý muž.

Foto: Policie ČR

Krádež v obchodě zachytila kamera.

„Nakonec všichni společně prodejnu opustili. Z místa odjeli modrým automobilem značky Ford Fiesta. Registrační značka začínala písmeny VSJ. Informace mohou občané poskytnout na kterémkoliv obvodním oddělení policie, nebo na lince 158,“ dodala Kyšnerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám