Hlavní obsah

Policie hledá třináctiletého chlapce z Chrudimska

Chrudim

Policie pátrá od pondělního rána po třináctiletém Petru Vávrovi z Chrudimska. Naposledy byl viděn v neděli kolem 18:00 v obci Krouna. Do pátrání byl nasazen i policejní vrtulník s termovizí, uvedl na policejním webu krajský policejní mluvčí Lukáš Maier.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

Podle něj probíhá v místě posledního výskytu pohřešovaného rozsáhlá pátrací akce. Policistům pomáhají dobrovolné jednotky hasičů z Krouny, Otradova a Svratouchu.

Chlapec vypadá na 14 až 15 let, je 150 až 152 centimetrů vysoký, hubené postavy, má hnědočerné vlasy a hnědé oči a na pravé tváři pigmentovou skvrnu. Na sobě měl červenočerné pruhované triko, světlehnědou mikinu s nezjištěným nápisem na prsou a pruhy na rukávech a šedé tepláky. Na ruce nosí prsteny z chirurgické oceli. U sebe měl pouze mobilní telefon, který je od nedělního večera nedostupný, dodal mluvčí.

Pátrání v nemocnicích, u známých rodiny i v restauracích byla zatím bezvýsledná. Proto policisté žádají veřejnost o spolupráci. Jakékoli informace o pohřešovaném chlapci mohou lidé policii sdělit na bezplatné lince 158 nebo na nejbližším obvodním oddělení policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám