Hlavní obsah

Při nebezpečném předjíždění se srazila tři auta, jeden člověk zemřel

Právo, ČTK, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Domažlice
Aktualizováno

Jeden člověk zemřel a několik lidí se v pátek odpoledne vážně zranilo při nehodě tří osobních aut mezi Holýšovem a Ohučovem na Domažlicku. Nehoda zablokovala dopravu na hlavním tahu z Plzně na Domažlice.

Foto: LZS Bronislav Dvořák

Letecký snímek nehody u Holýšova

Článek

Podle předběžných informací zřejmě osobní auto se čtyřmi Poláky ve směru na Holýšov předjíždělo, řidič se ale nestihl včas zařadit do svého pruhu a narazil do protijedoucí Škody Favorit. V autě, které předjíždělo, se podle mluvčí krajské záchranky Lenky Ptáčkové zranili tři muži a jedna žena ve věku kolem 25 let.

Třiačtyřicetiletý řidič favorita na místě zemřel, jeho devětatřicetiletou spolujezdkyni dopravil vrtulník s mnohočetnými vážnými zraněními do nemocnice. Žena je v kritickém stavu. Ve třetím autě, které se zřejmě k nehodě jen připletlo, se nikdo nezranil.

Poláky, kteří cestovali z Německa, zdravotníci převezli s různě vážnými poraněními nohou, hrudníku a břicha do nemocnic v Plzni a v Domažlicích, dodala Ptáčková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám