Hlavní obsah

Dva mrtvé objevili lidé na Šumpersku

Právo, Miloslav Hradil
Šumperk

Dvě mrtvoly mužů byly objeveny od začátku týdne na Šumpersku. Jedno tělo leželo na ulici přímo v okresním městě, druhé pak v lesním porostu zhruba tři kilometry od Šumperka. Právo o tom ve středu informoval šumperský policejní mluvčí Josef Bednařík.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Článek

V Šumperku podle něj v pondělí večer našla 38letá žena z Nového Malína muže bez známek života na příjezdové komunikaci k parkovišti u supermarketu Albert v Temenické ulici.

„Muž ležel na zádech a na sobě měl jízdní kolo. Jedná se o 68letého muže z Šumperka. Na základě předběžné prohlídky přivolaným lékařem bylo cizí zavinění jeho smrti vyloučeno,“ uvedl mluvčí.

Mrtvého v lese, zhruba tři kilometry za Šumperkem, objevil v úterý v poledne jednačtyřicetiletý muž z Bludova. „Tělo našel v lesním porostu 1,5 kilometru od rozcestníku s označením Anenský dvůr u Krásného,“ konstatoval Bednařík.

Mrtvé tělo bylo podle něj v lese zřejmě delší dobu, a tak se na místě nedalo zjistit, proč muž zemřel. „Neznáme zatím ani jeho totožnost. Musíme počkat na výsledky soudní pitvy,“ dodal Bednařík. Pitva, která by měla objasnit příčinu úmrtí, byla nařízena i v prvním případě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám