Hlavní obsah

Syn sekl matku sekerou do hlavy, pak sám sebe ubodal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tábor
Aktualizováno

Tragicky skončil v úterý rodinný spor v obci Slapy na Táborsku. Syn tam kolem třetí hodiny odpoledne napadl sekerou svou matku. Následně spáchal sebevraždu. Žena byla v kritickém stavu převezena do českobudějovické nemocnice, řekl mluvčí policie Milan Bajcura.

Článek

Třiapadesátiletý syn své osmasedmdesátileté matce zasadil sekerou několik ran do hlavy. Následně spáchal sebevraždu nožem. Lékař u něj našel několik ran v oblasti hrudníku.

„Bodl se nožem do plic a srdce. Zemřel na místě. Vykrvácel,“ řekl Právu mluvčí jihočeské policie Milan Bajcura. Ženu podle něj záchranáři transportovali vrtulníkem v kritickém stavu do českobudějovické nemocnice.

Pomoc záchranářů přivolala příbuzná, která byla svědkyní tragédie, upřesnil mluvčí. Tu podle něj násilník také napadl, ale ubránila se. Vyvázla bez zranění. Další okolnosti jsou předmětem vyšetřování.

Místní lidé označili rodinu za naprosto bezkonfliktní. Událost je zaskočila. 

Podobné rodinné neštěstí se stalo v pondělí v Praze. Na Zahradním městě ubodal devětačtyřicetiletý syn svoji šestasedmdesátiletou matku a pak se oběsil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám