Hlavní obsah

Opilý mladík v audi vyhrožoval policistům bohatým otcem: Vyhodí vás

Právo, ren

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chrudim

Hlasité výkřiky z vozidla audi nemohli v neděli ve tři ráno přeslechnout policisté na Masarykově náměstí V Chrudimi. Policisté zkontrolovali osmnáctiletého řidiče, vše bylo v pořádku, a to včetně dechové zkoušky na alkohol. Průběh kontroly však neustále narušoval devatenáctiletý spolujezdec a vulgárními nadávkami narušoval práci policistů.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Během kontroly byl několikrát vyzván, aby svého jednání zanechal, zklidnil své chování i hlas,“ uvedl Právu mluvčí chrudimských policistů Lukáš Maier.

„Mně se nemůže nic stát, můj táta má velkou firmu, spoustu peněz a ze všeho mě vytáhne a zařídí, že vás vyhodí,“ reagoval ještě větším křikem na upozornění policie rozvášněný mladík.

Když ani opakované výzvy k uklidnění nepomohly, policisté křiklouna zajistili. Pro jistotu mu nasadili policisté pouta, protože hrozilo, že se opilý mladík pokusí o útěk. Dechová zkouška u něj prokázala přítomnost alkoholu dechu 1,71 promile.

Následovalo vyšetření v chrudimské nemocnici a eskorta na protialkoholní záchytnou stanici v Pardubicích.

Reklama

Výběr článků

Načítám