Hlavní obsah

Žena se zhroutila kvůli krádeži auta, pak vyšlo najevo, že parkovala jinde

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Případ zmizelého automobilu, který názorně dokumentuje, jaký stres někteří lidé prožívají v předvánoční době, prověřovala ostravská policie. Muž oznámil krádež automobilu, který měla jeho manželka po nákupu zaparkovat před domem. Žena se kvůli zmizení auta dokonce psychicky zhroutila. Později ale vyšlo najevo, že jen zapomněla, kde vůz nechala.

Foto: archív, Právo

Ilustrační foto

Článek

O případu informovala mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková. „Muž přišel na parkoviště, kde obvykle parkuje a nenalezl svůj vůz. Své ženy se znovu zeptal, kde vůz po nákupu zaparkovala, a spolu se ženou pak prohledali znovu parkoviště. Vůz nenalezli, proto učinil trestní oznámení,“ uvedla mluvčí policie.

„Žena měla být krádeží velmi rozrušená. Uvedla všechna místa, kde předchozího dne parkovala. Lokality potom manžel zkontroloval a při pátrání v podzemních garážích obchodního centra svůj řádné uzamčený vůz nakonec nalezl. Žena si pak vzpomněla, že byla přepracovaná a po nákupu se domů vrátila pěšky, neboť bydlí poblíž,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám