Hlavní obsah

Muž skončil pod třetím vagónem metra, vyvázl jen s bolavým kotníkem

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Na půl hodiny musel být ve čtvrtek ráno přerušen provoz pražského metra na trase C. O sebevraždu se tam ve stanici I.P. Pavlova pokusil skokem pod soupravu opilý muž. Přestože skončil pod třetím vagónem soupravy, vyvázl jen s pohmožděným kotníkem.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

„Událost se stala čtvrt hodiny po šesté ráno, kdy policisté na lince 158 přijali hlášení o pádu muže do kolejiště. Policisté po příjezdu vyprostili muže z kolejiště a předali jej záchranářům,“ řekla mluvčí pražské policie Eva Kropáčová.

„Opilý 38letý muž měl velké štěstí. Přesto, že byl zaklíněn až pod třetím vagonem, způsobil si pouze zhmoždění kotníku. Záchranáři pacienta převezli na chirurgii Všeobecné fakultní nemocnice,“ řekla mluvčí pražské záchranky Jiřina Ernestová.

Policisté nyní zjišťují všechny okolnosti pádu, ale podle prvotních informací se s největší pravděpodobností jednalo o pokus o sebevraždu.

Provoz metra byl v obou směrech zastaven mezi stanicemi Florenc a Pražského povstání po dobu přibližně třiceti minut. Po celou dobu omezení metra fungovala náhradní autobusová doprava.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám