Hlavní obsah

Policie hledá muže, který se odhaluje a masturbuje před dětmi v Praze 4

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští kriminalisté hledají neznámého muže, který se opakovaně obnažuje a uspokojuje před malými dětmi v oblasti Prahy 4. Zaměřuje se zejména na dívky mladšího věku.

Článek

„Před dětmi odhaluje přirození a masturbuje. Podle dostupných informací se oblasti Prahy 4 pohybuje již delší dobu. Naposledy byl viděn ve čtvrtek 23. června po páté hodině odpoledne,“ řekla mluvčí pražské policie Eva Stulíková.

Na křižovatce ulic Vavřenova a Jílovská si vyhlédl sedmiletou holčičku, která jezdila na koloběžce. „Dívka kriminalistům řekla, že se před ní obnažoval a poté jí jakousi neznámou tekutinou potřísnil vlasy a tričko. Tento biologický materiál byl zajištěn a odeslán na znalecké zkoumání,“ doplnila Stulíková.

Nelze totiž vyloučit, že pachatel bude vyhledávat společnost malých dětí stále častěji.
mluvčí policie

Případ je prozatím veden jako trestný čin výtržnictví s trestní sazbou až na dva roky vězení, pachatel je ale stále neznámý. Kriminalistům se podařilo sestavit jeho pravděpodobný portrét, podle kterého by jej mohl někdo poznat.

Jedná se o muže ve věku mezi 20 – 30 lety, štíhlé, přibližně 180 - 185 cm vysoké postavy, krátkých černohnědých vlnitých vlasů. Naposled měl na sobě modrou košili s černými pruhy a černé šortky. S sebou nesl sportovní tašku tmavé barvy, kterou měl přes rameno.

Děti nejdříve pozoroval, pak byl odvážnější

Policie v této souvislosti upozornila vedení tamní základní školy a také rodiče žáků. Vzhledem k tomu, že se pachatel objevil v této lokalitě již několikrát, nelze vyloučit, že zde bydlí.

Kriminalisté mají poznatky, že malé děti zpočátku jen pozoroval, později před nimi začal masturbovat a nakonec se s nimi pokusil i o fyzický kontakt. Vrcholem jeho jednání byl výše zmíněný případ.

Policisté apelují na rodiče, aby měli své ratolesti pod dohledem také o prázdninách.

„Nelze totiž vyloučit, že pachatel bude vyhledávat společnost malých dětí stále častěji. Zároveň vyzývají všechny spoluobčany, žijící v obvodu Prahy 4, zejména pak na Lhotce a v Braníku, aby byli pozorní a jakékoliv podezřelé jednání, které by mohlo mít s tímto případem souvislost, neprodleně oznámili na linku 158,“ uzavřela Stulíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám