Hlavní obsah

Muž nabízel dětem v Ostravě peníze za pohlavní styk

Právo, Denisa Telaříková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Ostravští kriminalisté vyšetřují devětadvacetiletého muže pro svádění dětí k pohlavnímu styku. Opakovaně se ho měl dopouštět na veřejných místech v Ostravě, policie ho už obvinila. Pachateli hrozí vězení až na pět let.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Muž se snažil zaplatit si sex chlapců i dívek.

Článek

„Muž je podezřelý z toho, že loni o prázdninách nabízel peníze dvěma patnáctiletým dívkám za pohlavní styk. Při své výzvě byl i vulgární. Děvčata ho však rázně odmítla a z místa odešla. Podruhé sex za finanční hotovost vulgárním způsobem nabízel letos v březnu dvěma chlapcům. Jednomu bylo třináct, druhému patnáct let,“ informovala ostravská policejní mluvčí Gabriela Holčáková. Obdobného jednání se obviněný dopustil také o několik dnů později.

„Tentokrát oslovil třináctiletou dívku. Naposledy pak vulgárně sváděl nezletilého třináctiletého chlapce 23. března. Všechny události se staly na místech veřejně přístupných,“ doplnila Holčáková.

Třikrát muž nabízel peníze za sex v Komenského sadech, které leží v centru Ostravy. Jednou také na zastávce městské veřejné dopravy. Policie jej zadržela 23. března po oznámení jedné z patnáctiletých svědkyň.

„Muž své konání popíral. Kriminalisté vyslechli více než deset dětí ve věku od 13 do 15 let,“ doplnila mluvčí. Policejní komisař poté podal podnět ke vzetí obviněného do vazby, soudce vazbu potvrdil.

Reklama

Výběr článků

Načítám