Hlavní obsah

Dálnici D11 před Prahou zablokovala série nehod a nepojízdný kamión

Novinky, jas
Aktualizováno

Příjezd do Prahy po dálnici D11 v pondělí ráno zablokovalo pět dopravních nehod. Ve zhruba tříkilometrovém úseku se srazilo několik aut, za nimiž se tvořily několikakilometrové kolony. Dopoledne situaci zkomplikoval nepojízdný kamión.

Foto: Profimedia.cz

Článek

První nehody se staly na 8., 9. a 10. kilometru ve směru od Poděbrad do Prahy. Celkem se podle Centra dopravních informací srazilo sedm vozidel, přičemž jedno z nich skončilo na střeše. Po půl deváté byla již původní nehoda odklizena, nicméně provoz dál zkomplikovala nová kolize, k níž došlo na 14. kilometru.

Před jedenáctou hodinou vznikl další problém na 12. kilometru. V pravém jízdním pruhu zůstal stát nepojízdný kamión, kterému selhaly brzdy. V místě se vytvořily kolony.

Dálnice byla neprůjezdná. Řidiči mohli sjet z dálnice na exitu 18 na Bříství a po staré silnici pokračovat k exitu 8 Jirny, kde se na dálnici mohli opět vrátit.

Problémy na dálnici D1

S nehodou na příjezdu do Prahy musí řidiči počítat také na dálnici D1. Na pátém kilometru se srazila dvě osobní vozidla v levém jízdním pruhu, který je od té chvíle neprůjezdný. Za místem se také tvoří kolona aut.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám