Hlavní obsah

Otec čelí obžalobě ze znásilnění syna

– Hradec Králové
Právo, Jiří Bednář

Ze zločinu znásilnění se od středy před senátem Krajského soudu v Hradci Králové zpovídá jednašedesátiletý muž z Německa. Podle obžaloby využíval k svému sexuálnímu uspokojení vlastního pětiletého syna.

Článek

Za chlapcem a jeho matkou, svou bývalou družkou, jezdil na návštěvy a syna hlídal. Do začátku letošního dubna hocha minimálně dvakrát přiměl k tomu, aby se obnažil. Pak s jeho a svým penisem prováděl různé doteky a pohyby.

„Jako by se jednalo o šermující meče, a poté si penisy o sebe navzájem i třeli, a to tak intenzivně, že to poškozeného na jeho penisu bolelo a způsobilo mu to zarudnutí... Obžalovaný zneužíval svého vlivu a synovy důvěry, jakož i jeho velmi nízkého věku. Chlapec nebyl vzhledem k svému nízkému věku schopen pochopit smysl jeho jednání,“ uvádí obžaloba.

Obžalovaný vinu odmítl. Podrobně popisoval, jak se synem chodil na procházky a učil jej různým dovednostem. „Vozil jsem mu dárky, doma jsem si s ním kreslil, hráli jsme různé hry, prostě věnoval jsem se mu. Je to můj syn a mám ho rád. Nikdy mě neviděl nahého,“ vypověděl.

"Nejezdil do Francie, ale za svojí milenkou do Třeboně"

Matka chlapce uvedla, že s obžalovaným se seznámila na jaře 2003, na podzim přišla do jiného stavu a v létě následujícího roku porodila.

„Otec chlapce mi tvrdil, že má ve Francii živnost a že tam musí pravidelně jezdit. Později jsem se však dověděla, že žil dvojím životem a že mě podváděl. Nejezdil do Francie, ale za svojí milenkou do Třeboně,“ uvedla žena. Soud by měl vynést rozsudek ve čtvrtek, obžalovanému hrozí až dvanáct let vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám