Hlavní obsah

Policie nenašla zbraň, kterou byla podřezána dívka u Aše

Právo, mp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kamenná
Aktualizováno

Policie v pátek dopoledne obvinila 24letého muže, který podle ní brutálním způsobem zavraždil ve čtvrtek na chatě v osadě Kamenná nedaleko Aše na Chebsku svou bývalou přítelkyni. Vražednou zbraň hledali policisté na dně vypuštěného rybníka, ovšem bezvýsledně.

Článek

„Muž byl obviněn z vraždy, hrozí mu až dvacet let,“ uvedla krajská policejní mluvčí Andrea Kávová.

Policisté už od čtvrtka hledají v rybníku nedaleko místa činu vražednou zbraň. Policejní potápěč byl ve čtvrtek neúspěšný. V pátek proto na místo dorazili hasiči a z rybníku odčerpali vodu, nízká hladina má usnadnit pátrání.

Policisté už ukončili pátrání po vražedné zbrani ve vypuštěném rybníce nedaleko místa činu. „Vražednou zbraň jsme nenašli. Nalezený nůž neodpovídá popisu, jako vražednou zbraň jsme ho vyloučili,“ řekla Právu v pátek odpoledne mluvčí Kávová.

Podle zjištění Práva se muž k činu přiznal a nyní čeká na rozhodnutí soudce, zda ho pošle do vazby.

Mrtvou 22letou ženu našli ráno s prořízlým hrdlem její rodiče. Muž ženu napadl v chatě, kde spali i oba rodiče, týž den odpoledne ho policie dopadla. [celá zpráva]

Co přesně bylo motivem vraždy, není jasné, podle informací Práva se však mladá žena s druhem čerstvě rozešla a muž rozchod neunesl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám