Hlavní obsah

Dívky si pedofily před pražskou školou nejspíš vymyslely

Novinky, Petr Nový
Praha

V případu obtěžování malých školaček před základní školou v Praze 8 nastal zásadní zvrat. Policisté jsou přesvědčeni, že si dívky celou událost vymyslely. Kriminalistům k tomuto závěru pomohly záběry z kamery, která případ před školou zachytila.

Foto: Profimedia.cz

Policii pomohla v případu kamera před školou. Ilustrační foto

Článek

Policií získané informace ukazují na to, že k žádnému obtěžování ani pokusu o vlákání do vozidla ve skutečnosti nedošlo. Vyšetřovatelé k takovému závěru dospěli poté, co zhlédli záznam pořízený nainstalovanou kamerou a opakovaně hovořili s napadenými dívkami.

„Mladíci ve vozidle tovární značky Fiat Punto přijeli ke škole, kde jeden z nich vystoupil z auta právě v okamžiku, kdy kolem procházela skupinka nezletilých dívenek,“ řekla mluvčí pražské policie Andrea Zoulová.

Další průběh celé události se s největší pravděpodobností odehrál pouze ve fantazii děvčat. Kamerový záznam nepotvrdil, že by k nějakému kontaktu vůbec došlo.

„Kriminalisté nicméně pokračují v objasňování události a případné svědectví dotyčných neznámých mladíků by uvítali,“ doplnila Zoulová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám