Hlavní obsah

Muž v Chrudimi pomočil bar a skončil s kudlou v zádech

– Chrudim
Právo, Rene Chvalina

Policie stíhá 26letého muže pro trestný čin ublížení na zdraví. Konkrétně je mladík obviněn za bodnutí nožem. Ránu zasadil o prodlouženém víkendu o tři roky staršímu muži v jednom chrudimském baru.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Celý incident začal poté, co se devětadvacetiletý podnapilý muž vymočil na bar a prohodil sklenicí barovou vitrínu. V jeho dalších excesech se mu snažili zabránit dva muži, kteří v baru vypomáhali.

Následně se rozpoutala hlasitá hádka, po které se opilý muž snažil z baru utéci. Z obou ochránců baru se však v okamžiku stali útočníci a ten mladší z nich bodl utíkajícího muže kuchyňským nožem do zad. Zraněný muž měl v zádech sedm centimetrů hlubokou ránu.

„Zraněný byl převezen do nemocnice v Chrudimi, kde zůstal hospitalizován. Dle předběžné lékařské zprávy nebyly zasaženy žádné důležité orgány,“ uvedla Právu policejní mluvčí Věra Hamáčková.

Oba útočníci ve věku dvaatřicet a šestadvacet let byli zadrženi a umístěni v policejní cele. Starší z nich nakonec unikl obvinění. Šestadvacetiletý útočník byl obviněn pro trestný čin ublížení na zdraví. Zraněný muž je podezřelý z trestného činu výtržnictví.

Reklama

Výběr článků

Načítám