Hlavní obsah

Už sto dvacet milionů si lidé půjčili od lidí. Výhodněji a bez bank

Od minulého roku si mezi sebou Češi půjčují peníze jako o život. Nejvíce refinancují drahé úvěry, nakupují auta nebo vybavení domácnosti. Zonky má nejnižší úrokové sazby na trhu, příjemné služby a věří i lidem, které banky neumí napasovat do tabulek.

Zonky.cz

Článek

Jsme Zonky (www.zonky.cz) a půjčky od lidí jsme přinesli do Česka ze světa, kde skvěle fungují už přes deset let. Ti, co si půjčují, to mají levnější než v bance. A investoři zase vydělávají víc, než kdyby své peníze nechali ležet na účtu. I proto každý měsíc objem půjčených peněz stoupá.

Zonky funguje online

Naše služby jsou výhodnější, protože nemáme luxusní budovy, armádu zaměstnanců ani firemní auta. Když potřebujete půjčku, na našem webu (www.zonky.cz) jednoduše vyplníte základní údaje, pošlete dva doklady totožnosti a přidáte svůj příběh. Nás totiž nezajímají jen kolonky. Neřešíme, že jste OSVČ nebo máma na mateřské. Na rozdíl od bank nám záleží na tom, kdo jste a co umíte. Věříme lidem, kteří chtějí něco dokázat.

Podle vašich údajů stanovíme úrok - nejnižší je 3,99 %, průměrný okolo 10 %. Investory bude ale také zajímat, na co a proč si půjčujete. Jsou jich tisíce a je na vás, kolik z nich se vám podaří příběhem zaujmout. Průměrná výše půjčky je u nás zhruba 125 000 Kč a není výjimka, když jsou zafinancovány i během pár minut. Peníze pak máte na účtu v podstatě obratem. Výrazně rychleji a zároveň levněji než v bance.

Proč mají půjčky od lidí takový úspěch?  

•    Půjčka se Zonkym je výhodnější než v bance

•    Půjčka se Zonkym je výhodnější než v bance •    Refinancování drahých úvěrů vám může ušetřit až desítky tisíc

•    Půjčka se Zonkym je výhodnější než v bance •    Refinancování drahých úvěrů vám může ušetřit až desítky tisíc •    Mnoho lidí už nebaví, jak je na ně jejich banka přísná

•    A další se rozhodli se Zonkym investovat, protože jim peníze vydělají víc, než kdyby ležely někde na účtu

Půjčky od lidí fungují v desítkách zemí. A podobně, jako Uber kazí kšefty taxikářským kartelům, Zonky tlačí dolů ceny půjčených peněz. A nabízí taky alternativní způsoby posuzování žadatelů. Pro lidi, kteří do banky nepasují. A nespokojí se s tím, že něco nejde.

Půjčte si na svoje originální projekty tak, jak to letí ve světě. Od lidí.

Vyzkoušejte naši úvěrovou kalkulačku na Zonky.cz (www.zonky.cz), kde najdete i podrobnější informace. Napište naší šéfové na lucie.tvaruzkova@zonky.cz nebo zavolejte na naši linku péče o zákazníky - v pracovní dny od 8 do 18 h na 800 449 999. Zonky. Lidé půjčují lidem. Levněji a s klidem.

Výběr článků

Načítám