Hlavní obsah

Letos frčí výkonné a osvědčené zahradní stroje, které pracují tiše. Mají tradiční značku AL-KO

Komerční článek

Hluk nám v běžném životě vadí čím dál tím víc, o chvílích odpočinku po práci nebo o víkendech nemluvě. A tak i při jarní a tedy velmi intenzivní údržbě zahrady raději použijeme tiché akumulátorové a elektrické pomocníky. Ovšem od osvědčeného výrobce!

Letos frčí výkonné a osvědčené zahradní stroje, které pracují tiše!

Článek

Právě teď velmi často použijete na rychle rašící trávu a pučící keře užitečnou kombinaci akumulátorových nůžek s funkcí 2v1 AL-KO GS 3,7 Li Multicutter. Během několika sekund na nich vyměníte laserem řezané nůžky na trávu za lištu určenou na precizní tvarování keřů. Jestli se nechcete ohýbat, pomůže vám při zastřihování trávníku teleskopická tyč.

Na velké keře a hlavně pro dokonalý sestřih pečlivě udržovaného živého plotu budete potřebovat větší a silnější nástroj. Tím jsou elektrické nůžky AL-KO HT 440 Basic Cut, které mají kromě diamantem broušených nožů i robustní kryt pro bezpečnou práci a integrovanou vodováhou pro skutečně přesný tvar vašeho neproniknutelného zeleného plotu.

Na každé zahradě jsou místa, kam se s rotační sekačkou nedostanete. Elektrická strunová sekačka AL-KO GTE 450 Comfort vám čisté vysečení právě takových zákoutí usnadní otočnou strunovou hlavicí a teleskopickou hliníkovou tyčí s nastavitelným sklonem. Trávu tak dokonale zastřihnete i hluboko pod lavičkou.

Výběr článků

Načítám