Hlavní obsah

Přijďte s dětmi do nového Parku Brumlovka v pražské Michli!

Novinky, PASSERINVEST GROUP, a.s.

Taky máte doma malého neposedného čiperu? Pak určitě uvítáte dokončenou první etapu Parku Brumlovka v BB Centru v Michli. Nabízí krásné dětské hřiště s atrakcemi pro malé i větší děti, které je jen tak neomrzí, a spousty stromů i míst k odpočinku.

Park Brumlovka

Článek

Děti se mohou vyřádit na dvou pyramidových věžích s různými typy skluzavek. Rovnováhu a postřeh vyzkouší na balančních blocích, skákacích discích nebo u kuličkového stolu. Připraveno je několik druhů houpaček, dřevěný domeček, tabule pro kreslení nebo kolotoč.

Upravený park, perfektně dostupný MHD i pěšky od metra Budějovická či Kačerov, se nachází za budovou Společenského centra Bethany, v těsné blízkosti administrativní budovy DELTA. Jako bonus můžete hned vedle vyzkoušet Balance Club Brumlovka, perfektní fitness a wellness klub, který má i 25metrový bazén. Nebo si můžete zajít se svými dětmi do Pizzerie Grosseto v budově Brumlovka, kde je o víkendu zřízen dětský koutek s hlídáním a zábavou pro vaše ratolesti.

Park Brumlovka bude mít i svou druhou etapu, ve které je plánovaná realizace dopravního hřiště a jezero s modelem Šalamounova chrámu. A samozřejmě další příjemná místa k trávení vašeho volného času. Více o BB Centru najdete na www.bbcentrum.cz.

Výběr článků

Načítám