Hlavní obsah

Jedinečné bydlení nad řekou - bytový dům Na Korábě - to správné místo, kde v Praze zakotvit

Novinky, Real- Treuhand Reality

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Real- Treuhand Reality & Development poklepala základní kámen svého dalšího projektu. Bytový dům Na Korábě vyrůstá v klidné části Prahy 8 na svahu vltavského údolí s nádherným výhledem na řeku a pražské panorama.

Bytový dům vyrůstá přímo u parku a sportovního areálu

Článek

Slavnostního poklepání se zúčastnila řada významných hostů. Byli mezi nimi rakouský velvyslanec Dr. Trauttmansdorff, člen představenstva Raiffeisenlandesbank OÖ Mag. Reinhard Schwendtbauer i architekt projektu Jakub Fišer. Nechyběli samozřejmě ani budoucí majitelé nových bytů, kterých je již celá řada. Spojení architektonického studia Aulík Fišer architekti a takového developera, jakým je Real- Treuhand Reality, je totiž zárukou toho, že se můžeme těšit na unikátní, architektonicky nadčasový solitérní dům skvěle zapadající do lokality, v níž vyrůstá.

Posuvná francouzská okna zajistí přímý kontakt s venkovním prostorem

Posuvná francouzská okna zajistí přímý kontakt s venkovním prostorem

Dům se 40 byty v kategorii 1+kk až 5+kk bude díky svému umístění na svahu, prostorným terasám a velkým proskleným plochám poskytovat ojedinělý výhled na město, údolí Vltavy i do zeleně v okolí. Dispozice bytů jsou navrženy tak, aby přinášely co největší pohodlí a užitek, lokalita pak nabídne veškeré potřebné zázemí. Obyvatelům domu, jehož dokončení je plánováno na závěr roku 2016, bude sloužit i vlastní zahrada s dětským hřištěm.

Posuvná francouzská okna zajistí přímý kontakt s venkovním prostorem

Výběr článků

Načítám