Hlavní obsah

Dovolená ve městě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fantastické prázdniny dlouhé dva měsíce nemusejí prožívat jen děti. I když chodíte do práce, užívejte si volné chvíle jako na dovolené. Praha patří mezi 20 nejnavštěvovanějších metropolí světa, objevte její kouzlo jako turisté.

Terasa v Mlýnci

Článek

Dopřejte si bezčasí venku na zahrádce. Romantické duše okouzlí terasa restaurace Bellevue.

Panorama Hradčan tvoří nádhernou kulisu k vybraným francouzským pokrmům. Nově zde masa a zeleninu pečou v troubě s otevřeným ohněm, které tak chutnají jako z grilu. Fantastický doprovod pro krásná světová vína!

Terasa v Bellevue

Další impozantní pražskou stavbu můžete zblízka prozkoumat z terasy restaurace Mlýnec.

Téměř se dotýká vody, jejíž šplouchání evokuje moře. Ale stačí jeden pohled a víte, že jste v Praze. Karlův most si tu prohlédnete pěkně zblízka a pokud budete mít štěstí, můžete nakrmit domácím pečivem zvědavé kachny. O moderní české pokrmy se ale určitě nebudete chtít dělit.

Ke břehu zahrady restaurace Žofín Garden na Slovanském ostrově občas připlují i labutě. Kromě nich děti baví i zdejší nedělní brunche s programem a hřiště.

Brunch v Žofín Garden

A vy si můžete v klidu vychutnat jídlo - jako na dovolené. Jako v exotických zemích si připadáte v restauraci V Zátiší.

V křivolakých pražských uličkách najdete oázu harmonie s asijskými jídly od indického šéfkuchaře. Užijte si prázdniny každý den, třeba po práci.

Výběr článků

Načítám