Hlavní obsah

Nové Centrum vzorových domů v Praze – Nehvizdech se otevírá již 30.05.2015

Komerční článekCANABA

Největší stálá výstava rodinných domů v ČR otevírá své brány v Nehvizdech u Prahy již poslední květnovou sobotu 30.05.2015. Unikátní projekt centra je určen nejen pro potencionální stavebníky rodinného domu, ale pro širokou veřejnost se zájmem o moderní, ale především dostupné bydlení.

Nové Centrum vzorových domů

Článek

Návštěvníci si budou moci detailně prohlédnout domy různých technologií, zástupce moderní i klasické architektury, vždy s důrazem na progresivní energeticky úsporná konstrukční řešení. V novém centru bude možné shlédnout i rozmanité styly interiérového designu, alternativ vnitřního zařízení, řešení zahradních úprav a okolí domu apod.

V 1. etapě výstavby centra si budou moci návštěvníci prohlédnout celkem 6 nových vzorových domů. Na své si přijdou jak mladé rodiny, hledající dostupný rodinný dům s cenou do 1,5 mil Kč, tak i nároční klienti, kteří mají zájem o exkluzivní bydlení v domě přesahujícím svým vnitřním prostorem i vybavením běžné bytové potřeby, od bungalovu po moderní vícepodlažní vilu včetně letošního vítěze ankety DŮM ROKU 2015 – domu CLASSIC City. Plánovaná 2. etapa výstavby centra pak nabídku rodinných domů ještě rozšíří.

Součástí nového areálu centra je i Infocentrum, ve kterém budou odborníci poskytovat užitečné informace o všech otázkách souvisejících s pořízením nového bydlení, od výběru domu a jeho projektové přípravy až po financování. Není bez zajímavosti, že kromě zajímavých informací a propagačních materiálů může každý zájemce o stavbu rodinného domu získat v centru zcela zdarma i projekt zvoleného typu domu.

V prostorách Infocentra dále naleznete prezentaci partnerů, kteří se na výstavbě a provozu centra podílejí. Jedná se o renomované výrobce a dodavatele, mezi kterými nechybí mj. společnosti BRAMAC, SIKO, VELUX, SAPELI, ORESI a v neposlední řadě CANABA, která je také prvním z dodavatelů, který v centru prezentuje své domy.

Brány Centra vzorových domů se pro veřejnost otevřou již v sobotu 30.5.2015. Vstup je z ulice Lipová v Nehvizdech u Prahy, kam se nejlépe dostanete po dálnici D11, exit č. 8. Provozní doba je od 10:00 do 18:00, přičemž vstup je zdarma a parkování je zajištěno v prostorách centra. Více informací najdete na stránkách centra www.cvzd.cz.

Ideální tip na rodinný výlet.

Výběr článků

Načítám