Hlavní obsah

Co všechno umí moderní venkovní žaluzie?

Novinky, Lukáš Jungbauer

Vnitřní žaluzie už dávno nejsou jedinou volbou stínění. Jejich fenoménu navíc už odzvonilo, a to jak z estetického, tak i z energetického hlediska. Žhavé paprsky je potřeba zachytit stínicí technikou ještě před jejich dopadem na prosklené plochy.

Venkovní žaluzie Z-90 Noval

Článek

Uvažujete o pořízení žaluzií k domu či bytu? Určitě investujte do technického a designového skvostu Noval. Jedná se o novou generaci venkovní žaluzie Z-90. Tento špičkový výrobek má na spodní hraně lamel vložené gumové těsnění. To zaručuje dokonalé doklopení a tiché dovření žaluzie. Díky inovovaným lamelám a jejich patentovanému skládání navíc Noval dosahuje až o 20 % nižšího nábalu.

Climax

O to, aby byly žaluzie krásné a zářivé i po několika letech používání, se stará revoluční samočistící technologie. Český výrobce Climax ošetřuje žaluzie několik mikrometrů tenkou vrstvou speciálního průhledného nátěru. Tato dodatečná fotokatalytická vrstva za pomoci slunečního UV záření přitahuje vodu. A tak i její malé množství – jako je například ranní rosa – „umývá“ ze žaluzie prach a další nečistoty. Venkovní žaluzie jsou vhodné jak pro novostavby, tak i pro dodatečnou montáž.

Climax

Climax

Climax

Výběr článků

Načítám