Hlavní obsah

On-line provoz vozového parku, bezpečnost vozidel i slevy na pojištění

O2 Car Control poskytuje efektivní správu autoparku, reálný přehled o aktivitách, provozních parametrech a pohybu vozidel, on-line komunikaci s řidičem a bezpečnostní funkce. Dispečerské činnosti lze vykonávat i pomocí tabletu či chytrého telefonu.

Článek

Služba O2 Car Control v současné době řídí okolo 50 000 vozidel. Data o provozu se z vozidel přenášejí na servery O2 Car Control  a prostřednictvím webového portálu se v reálném čase přehledně zobrazují oprávněným osobám. K dispozici jsou informace o jednotlivých vozidlech i celém vozovém parku, množství různých výkazů či aktuální dopravní informace. Součástí je i firemní autopůjčovna.

Službu doplňují prvky pasivní bezpečnosti a upozorňování na nedovolené nebo podezřelé manipulace s vozidly. Patří k nim např. varování aktivované pohybovým či jiným čidlem nebo odpojením akumulátoru vozidla, oznámení o opuštění vymezené oblasti nebo o jízdě mimo určenou dobu. Vozidlo lze na dálku uzamknout.

Uživatelé uvádějí, že využíváním služby dosáhli až 20% úspory nákladů na provoz autoparku. Ochrana vozidel splňuje podle definice většiny pojišťoven požadavky na zabezpečení pasívním vyhledáváním a umožňuje sjednat slevu na pojištění proti krádeži.

Podrobnosti a demoverze na www.carcontrol.cz.

Výběr článků

Načítám