Hlavní obsah

Kouzlo vánočního domova

Vánoce se blíží mílovými kroky a s nimi přichází i tradiční otázka, jak si vyzdobit nejen domácnost, ale především vánoční stromeček.

Kouzlo vánočního domova

Článek

Právě vánoční stromeček je dominantou všech domácností. Odehrává se u něj ten nejdůležitější večer z celého roku, který rozsvěcuje jiskřičky v očích nejen těch nejmenších. Každá rodina má svůj styl. V českých domácnostech tak najdeme vánoční stromečky ozdobené do přírodního stylu – slaměné ozdoby, sušená jablíčka a svíčky, velké oblibě se těší i perníkové ozdoby, které během vánočního času ze stromečku postupně mizí, ale i moderní ozdoby. Těm nejčastěji vládne barva červená, modrá a zlatá. A jaké jsou trendy pro letošní rok? Letošním Vánocům bude dominovat především bílá ve všech variantách – od matné až po lesklou stříbrnou, zelená a tyrkysově modrá.

Kouzlo vánočního domova

Stále aktuální je i světle fialová, která se dá kombinovat právě s bílou a dá tak vyniknout originální trendy kombinaci. Milovníky tradičních barev červené a zlaté letos potěší módní kroucené dekory a třpytivé posypy, kterými jsou ozdoby doplněny.

Kouzlo vánočního domova

Pokud máte rádi netradiční ozdoby, můžete pro letošní vánoční stromeček zvolit i netradiční ručně vyráběné ozdoby z českých dílen. Ty najdete v prodejnách Globus. Svůj domov tak můžete zkrášlit tradičními ozdobami, ale i originálními kousky pocházejícími i z chráněných dílen.

Kouzlo vánočního domova

Na závěr přijměte pozvání na web splnimeprani.cz, který je plný příběhů o splněných přání. Nechte si inspirovat kouzelnými pohádkami z Horní Splněné, kde straky splní přání babičce Jedličkové o kouzelně vyzdobeném domově.

Přejeme šťastné a bohaté Vánoce.

Výběr článků

Načítám