Hlavní obsah

Bazénová sezóna je tu! Chcete mít kousek moře u Vás doma?

Novinky, Albixon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slunce už krásně hřeje a navozuje letní atmosféru. Většina z nás si představí dovolenou u moře, písek, hřejivé slunce a pohodu. Víte, že můžete podobnou atmosféru zažít i u Vás doma? Díky slané úpravě vody budete mít kousek moře i ve Vašem bazénu.

Albixon

Článek

V současné době je hitem slaná úprava bazénové vody. Takováto úprava vody je vhodná pro osoby trpící na atopické ekzémy, lupénku a jiná kožní onemocnění .  Zároveň nedráždí sliznice a oči jako chlorovaná voda. Díky solničce bude Vaše voda v bazénu křišťálově čistá a bez chlorového zápachu. Nově můžete navíc solničku ovládat pomocí aplikace pro chytré telefony.

Můžete mít solničku s automatickým dávkovačem pH nebo bez něj. Solnička s funkcí automatického hlídání pH je vybavena sondou, která hodnotu pH detekuje z průtoku vody. Podle dat sejmutých sondou dá řídící jednotka pokyn dávkovací pumpě, která přidá požadované množství pH tak, aby odpovídalo nastavené hodnotě.

V bazénové vodě je nutné rozpustit bazénovou sůl v poměru 4-5 kg soli na 1000 l vody. Tím se vytvoří salinita vody v rozmezí 0,4-0,5% (salinita klasické mořské vody je několikanásobně vyšší cca 3,5%).

Pořiďte si solničku od bazénového specialisty č. 1 v České republice, který má v tomto oboru zkušenosti již více jak 20.let.

ALBIXON a.s.

Telefon: +420 777 11 33 11

Výběr článků

Načítám