Hlavní obsah

OCOV: Ojeté vozy se zárukou - minimalizujte rizika při nákupu ojetého vozu a požadujte záruky

Komerční článek

Nabídky ojetých aut za lákavé ceny útočí ze všech stran. Ale jak nenaletět? Jednoznačně nejlepší je využít prodejce, který garantuje technický stav i historii vozu a dává na vůz záruky – a právě to nabízí program Opel certifikované ojeté vozy (OCOV).

OCOV: Ojeté vozy se zárukou

Článek

Program Opel certifikované ojeté vozy (OCOV), který zavedl importér vozů Opel u vybraných autorizovaných prodejců, splňuje nejvyšší standardy kontroly a přípravy ojetých vozů. Ojeté modely, které nesou certifikát tohoto programu, jsou prověřeny opravdu do posledního detailu a platí na ně záruka na dobu 6, 12 i více měsíců.

Sto bodů ke kvalitě

Opel koncem tohoto roku oživuje vlastní značkový program prodeje ojetých vozů. Aktuálně je do programu OCOV zapojeno už 7 dealerství. Jedná se o zkušené prodejce, kteří svoji profesionalitu v prodeji ojetých vozů dostatečně prokázali už v předchozích programech pro prodej ojetin. Zásadním posunem směrem k lepšímu vnímání a orientaci zájemců o ojeté vozy je označení a jasná identifikace programu OCOV do korporátních barev automobilky Opel, certifikace prodejců nezávislou organizací DEKRA a ucelená nabídka na webových stránkách www.opel-ojete.cz. Přesto, že program se teprve rozbíhá, je již nyní v nabídce téměř 100 vozů. V příštím roce plánuje Opel rozšíření programu OCOV nejen k dalším dealerům v ČR, ale projekt se rozšíří i na Slovensko.

Program je výjimečný skladbou a provázaností kontrol jednotlivých vozů v nabídce. Samozřejmě kombinuje fyzické prohlídky s prověřením právního stavu vozu. Vysokou míru požadované kvality zajišťují rozsáhle definované standardy, které jsou každoročně certifikovány nezávislou organizací DEKRA. Každý dealer programu OCOV musí projít náročným DEKRA auditem. Navíc každý vůz zařazený do programu OCOV vlastní osvědčení Cebia report.

Základem pro zařazení ojetého vozu do programu OCOV je vždy pečlivá a rozsáhlá technická kontrola, která čítá úctyhodných sto bodů – prověřuje se tedy až sto parametrů! K vozu, opatřenému nálepkou Opel certifikované ojeté vozy, je vždy zajištěna aktuální a nejméně na dalších dvanáct měsíců platná kontrola STK. Výjimečnost programu OCOV pod záštitou automobilky Opel je také výhoda výměny vozu. Vůz můžete do 24 hodin od pořízení vrátit a vyměnit za jiný vůz opatřený stejnou nálepkou kvality.

Certifikace ojetin od značky Opel osloví nejen příznivce vozů Opel, ale vztahuje se i na kvalitní vozy jiných značek – ale zase jenom na ty, které splní náročná kritéria a projdou stejnou stobodovou kontrolou kvality jako vozy Opel.

K prvotřídním službám spojeným s nákupem ojetého vozu patří i nabídka výhodného financování. I v této oblasti využívá program OCOV těsného vztahu se značkou Opel: Pro zákazníky je k dispozici značkové financování poskytované společností Unicredit Leasing, která je partnerem značky Opel při financování nových vozů. Tato synergie umožňuje nabídnutí velmi výhodných parametrů financování.

Pokud program OCOV využijete, máte jistotu, že získáte kvalitní a prověřený vůz, s jasnou historií, průkazně najetými kilometry a v dobré kondici. Pokud tedy hned na počátku budete vedle výběru vozu věnovat pozornost také výběru prodejce a budete se ptát po certifikátech kvality a zárukách, ušetříte si nepříjemné překvapení při zjištění skrytých vad. S prověřenými ojetými vozy z programu OCOV žádné riziko nehrozí.

Související témata:

Výběr článků

Načítám