Hlavní obsah

Inspirace - trendy v kování

Komerční článek

Nastal podzim a s ním čas dokončování vašich staveb a dolaďování posledních detailů. Jedním z těch detailů může být i výběr vhodného kování na dveře či okna. Pokud byste rádi věděli jak na to a co právě frčí, tento článek je právě pro vás. Pojďte to s námi zjistit.

NELA-S, nerez matný, záruka 5 let

Článek

Klika by měla především krásně padnout do ruky, měla by se hodit k vašim dveřím i celkovému konceptu vašeho bytu.

Starý dobrý nerez

Nerezové kování slaví obrovské úspěchy. Jeho přednosti jsou nesčetné, jmenujme jeho odolnost, praktičnost a hlavně dlouhou životnost, díky níž vám mohou prodejci nabídnout dvou až pěti letou záruku. To vše a mnohem více vám nabídne kování z nerezu. S vymazlenou novinkou, klikou NELOU přichází společnost COBRA , tradiční český výrobce stavebního kování.

Inspirací pro nové kování se stala moderní doba, která si žádá ladné linie, které dobře kontrastují s moderními dveřmi. Elegantní tvary kování NELA  vyhovují minimalisticky zařízeným interiérům. Nabízí vyvážený poměr mezi současným trendem hranatých klik a mezi uživatelsky příjemným povrchem rukojeti.

GIUSSY-R, nerez matný

Jako zrcadlo

Leštěná nerez je opravdu luxusní záležitost. Klika Ride nebo Quibic se může pochlubit tímto kabátkem a dveřím opravdu sluší.

GIUSSY-R, nerez matný

Můžeme mluvit jak o moderních liniích, tak i takovém malém retru, vzhledem k tomu, že kliky těchto tvarů bylo možné  vidět u designérů bauhausu  již ve 20.letech 20.století. !!! Je tedy opravdu jasné, že tento design je nehasnoucí a rozhodně nesáhnete při výběru vedle.

Kování s duší

Kované kování má svou duši a svůj příběh.

GIUSSY-R, nerez matný

Ač je to nejstarší druh kování na dveře vůbec, patří stále mezi ty nejspolehlivější a nejoriginálnější a na trhu má stále své nezastupitelné místo. Však si to představte… Nic neudělá váš byt tak útulným jako kované kování doplněné o nejrůznější kované „vychytávky“ jako petlice na dveře, háčky, klepadla, domovní číslice apod.

GIUSSY-R, nerez matný

Společnost COBRA si je tohoto vědoma a tak připravila na tento rok spoustu kovaných novinek z dílen rakouských mistrů kovářů a je opravdu z čeho vybírat.

GIUSSY-R, nerez matný

A co vaše bezpečí?

Dalším best of, kterým se společnost COBRA může pochlubit, je bezpečnostní kování TOWER+, jenž je určeno pro zabezpečení vstupních dveří.

GIUSSY-R, nerez matný

Díky nejnovějším technologiím  a bohatým zkušenostem dokázala společnost COBRA uvést na trh toto mimořádné kování, jenž je průměrné pouze svou cenou, ale neobyčejné svými funkčními vlastnostmi a certifikací na bezpečnostní třídu 3.

Výběr článků

Načítám