Hlavní obsah

Jak hvězdy bojují s akné? Inspirujte se!

Akné si nevybírá. Trápí nejen běžné smrtelníky, ale i známé celebrity. Ale známé osobnosti znají recept, jak efektivně bojovat proti akné. Okoukejte jejich tajné triky a budete se moci pochlubit bezchybnou pletí.

Omega

Článek

Tajné triky celebrit: Zbavte se akné jednou provždy!

Známé osobnosti mají svou tvář pod neustálým dohledem, každou nedokonalost pleti zachytí všudypřítomní fotografové. Péči, kterou si dopřávají celebrity, si můžete dopřát i vy! S pár jednoduchými triky budete mít pleť jako ze žurnálu a na akné můžete konečně zapomenout.

Trik č. 1: Dopřejte své pleti to, co potřebuje

Aknózní pleť si žádá komplexní péči. Pleť je třeba pravidelně čistit speciálními přípravky vhodnými právě pro aknózní pleť. Problematická místa by měla být pravidelně čištěna, vyživována a regenerována.

Tip: Nemusíte složitě zkoumat složení všech přípravků – udělali jsme to za vás! Přípravky Leciderm Akné jsou speciálně vyvinuty k péči o aknózní pleť.

Trik č. 2: Zapomeňte na alkohol!

Samozřejmě vás nikdo neodrazuje od sklenky vína, která vám večer zvedne náladu. Rozhodně ale vynechte alkohol z péče o pleť. Alkohol nejenže neprospívá akné, ale navíc pleť vysušuje. Pokožka může na nadměrnou vysušenost reagovat zvýšenou produkcí mazu, která způsobuje zhoršení akné.

Tip: Většina čistících tonik obsahuje ethylalkohol. Tonika Leciderm Akné jsou bez ethylalkoholu a jsou určena právě k čištění pleti, kterou trápí akné.

Trik č. 3: Zbavte se bakterií

Bakterie mohou na pleti způsobit pořádnou neplechu. Zbavte se jich a společně s nimi můžete dát sbohem i nepříjemnému a nevzhlednému akné. Klíčem je užívání antimikrobiálních přípravků. Vyzkoušejte produkty Leciderm Akné, které kromě antimikrobiálních účinků podporují také hojení pleti!

Tip: Zakupte si jakýkoliv produkt z řady Leciderm Akné a vyhrajte zájezd na koncert do Londýna! Soutěžit můžete zde.

Trik č. 4: Zjistěte pravdu o akné

O příčinách a boji proti akné jste toho určitě slyšeli dost a dost. Čeho byste se měli rozhodně vyvarovat? Nikdy si pupínky nemačkejte! Vymačkávání pupínků akné nezlepší – naopak! Slyšeli jste, že sluneční záření má blahodárný efekt na aknózní pleť? Nikoliv! Sluneční paprsky mohou stav vašeho akné spíše zhoršit.

Nechte se inspirovat a pochlubte se konečně bezchybnou pletí!

Výběr článků

Načítám