Hlavní obsah

Hliník se neodstěhoval do Humpolce, ale do BOHEMIA PLAST GROUP!

Komerční článek

Známý a spolehlivý výrobce plastových oken BOHEMIA PLAST GROUP, rozšiřuje svůj sortiment výrobků.

BOHEMIA PLAST GROUP

Článek

Kvalita a technická dokonalost plastových oken je známá již dlouhou dobu a mohli se o ní již přesvědčit tisíce spokojených zákazníků. Právě proto se firma rozhodla rozšířit svůj sortiment o další výrobky. Svým zákazníkům chce nyní poskytovat také vysoce kvalitní hliníková okna a dveře!

BOHEMIA PLAST GROUP

Kvality hliníku jsou známé

Hliník je pro výrobu oken a dveří přímo stvořený. Jeho největší předností při výrobě oken je kvalita. Hliník je materiál s vysokou pevností. Při kladení důrazu na bezpečnost jsou hliníková okna a dveře bezpečnější proti manuálnímu poškození, proti vloupání i proti poškození teplem. Tvarová stálost hliníku je zaručená téměř navždy, pokud nejsou zničena násilím. Dále jsou zde pak výhody velice vysoké zvukové a tepelné izolace. BOHEMIA PLAST GROUP vyrábí hliníková okna a dveře z profilů s více komorami, což zaručuje velmi nízkou hladinu zvukové i tepelné propustnosti.

BOHEMIA PLAST GROUP

Rozměry nejsou překážkou

Hliníková okna a dveře najdou využití v rodinném domku, komerční budově nebo na panelovém domě. Velikosti oken a dveří nejsou omezeny téměř žádnými rozměry. Tuto možnost plastové výrobky nenabízí, protože jsou omezené. Díky pevnosti, tuhosti a odolnosti hliníku lze vyrábět i větší rozměry než z ostatních materiálů. Není vyloučená ani stavba velkých prosklených stěn s hliníkovým rámem. U hliníkových oken a dveří lze také dosáhnout vynikající protipožární a protikouřové ochrany. A o barevnost  hliníkových oken také nemusíte mít starost.

BOHEMIA PLAST GROUP

Více informací naleznete na www.hlinikoveokno.cz

Výběr článků

Načítám