Hlavní obsah

Soutěž „Ceny Kudy z nudy“ opět hledá nejlepší turistické nabídky v Česku

Novinky, Czechtourism

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Navštívili jste někdy romantický zámek, milou restauraci nebo zajímavé muzeum? Dejte jim svůj hlas ve velké letní soutěži Ceny Kudy z nudy 2012, jejíž 4. ročník právě probíhá. Vyhlásila ji agentura CzechTourism, provozovatel portálu www.kudyznudy.cz.

"Hlasujte a vyhrajte na www.cenykudyznudy.cz"

Článek

Celkem o hlasy bojuje 200 atraktivních nabídek ze všech 17 turistických regionů České republiky. Nabídky jsou pro přehlednost rozděleny do tří kategorií: tradiční turistický cíl, novinka turistické sezóny a originální podnikatelský počin.

Hlasování probíhá až do 30. září 2012 na internetovém portálu www.cenykudyznudy.cz. Každý uživatel může v interaktivním formuláři rozdělit mezi své favority celkem 20 hlasů. Všichni účastníci se navíc dostávají do slosování. Na výherce čekají každý týden zajímavé ceny.

Nabídka nominovaných aktivit velmi dobře odráží možnosti trávení volného času v České republice – o přízeň hlasujících se tak ucházejí například zoologické zahrady, skialpinistická centra, hrady a zámky, wellness centra, netradiční muzea, ale také podzemní štoly, biofarmy nebo třeba tvarůžková cukrárna. Kromě zavedených turistických cílů tak můžete podpořit i zcela nové a originální projekty.

Hlasujte a vyhrajte na www.cenykudyznudy.cz.

Výběr článků

Načítám