Hlavní obsah

Zvolte si jarní proměnu s AVONEM

Novinky, AVON Cosmetics

Ráda byste s přicházejícím jarem zažila změnu? Společnost AVON Cosmetics pro vás připravuje roadshow plnou dárků a skvělé zábavy. Přijďte s námi prožít nezapomenutelné chvíle. Přineste svůj starý krém a my vám ho zdarma vyměníme za krém Solutions.

AVON Cosmetics

Článek

Stane-li se vaší volbou AVON, otevírá se vám cesta nejen ke kráse, ale také k finanční nezávislosti.  Využijte nabídky a chopte se příležitosti dělat už jen to, co vás skutečně baví a naplňuje. Staňte se Avon Lady či Gentlemanem a setkávejte se s báječnými lidmi, užívejte si nezávislosti i exkluzivního přístupu ke kosmetickým novinkám.

Přijďte na AVON roadshow a rozhodně se nebudete nudit. Čeká na vás poutavý program a spousta dárků. Akce AVON se uskuteční 12.4. v Praze v OC Letňany, 13.4. v Eurocentru v Hradci Králové a 14.4. v brněnském OC Olympia. Těšit se zde mimo jiné můžete na kouzelníka, zpěvačku Terezu Kerndlovou nebo na vlasovou či vizážistickou show.

Na roadshow máte jedinečnou možnost získat krém z řady AVON Solutions. Stačí přinést váš starý krém a počkat na výzvu, že vám jej zcela zdarma vyměníme za nový.

AVON roadshow se uskuteční také v dalších městech po celé České republice. Více informací naleznete na www.avoncosmetics.cz.

Užijte si proměnu s AVONEM!

Výběr článků

Načítám