Hlavní obsah

Hledá se pes

POMOZTE PROSÍM – moc nám chybí. V pátek 9.3. se nám v okolí Prahy 9 - Proseka ztratila 9letá fenka papillona slyšící na jméno AKINA.

Hledá se pes

Článek

Prosíme všechny lidi, pomozte nám. V pátek 9.3. kolem 17:00 hodiny se nám zaběhla naše 9-letá fenka papillona slyšící na jméno Akina. Zratila se na Praze 9 – Prosek v oblasti Proseckých skal a naposledy byla viděna týž den v okolí metra Střížkov a druhý den v okolí bobové dráhy na Proseku.

Po Akince jsme okamžitě začali pátrat – celá rodina i přátelé. Je to pro celou rodinu velice bolestivá událost, moc nám chybí stejně jako jejímu psímu tatínkovi, který jí hledá s námi. Tolik jsme toho společně zažili, Akinka je bojovnice, má v sobě neuvěřitelné množství energie, dávala nám tolik lásky a radosti a porodila 5 štěňat, o která se vzorně starala. Je to zkrátka plnohodnotný člen rodiny. Stále na ní myslíme, kde asi běhá, co asi dělá, jak se jí daří, kdo se jí ujal? S těmito myšlenkami ráno vstáváme a večer uléháme.

Akina

Akinka je asi  40cm vysoká, má bílou srst, velké černo-hnědé uši, černé kšíry s kontaktem na našeho veterináře. Je čipovaná – číslo čipu 203098100182681.

Akina

Zapojte se prosím společně s námi do jejího hledání. Za jakoukoli informaci velice děkujeme. Na nálezce čeká odměna 25 000,-Kč.

Kontakt:  Zuzana Neumannová  +420 723 815 294. Email: zuzka.sus@seznam.cz

Výběr článků

Načítám