Hlavní obsah

Oblíbený pořad v koupelně? Žádný problém!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sledujte oblíbený film nebo zprávy v koupelně na nové LCD televizi v provedení zrcadlo. Vhodná je i do jiných prostor náročných na vlhkost. Speciální konstrukce proti zamlžení a napětí 12 V splňuje nejvyšší nároky na bezpečnostní předpisy.

Oblíbený pořad v koupelně? Žádný problém!

Článek

Trendem dnešní doby, kdy času není nazbyt a luxusem se nazývá čím dál tím méně věcí, je například i to, že elektronika dříve určená pouze do hlavních obytných místnosti proniká už do celého bytu a to včetně koupelny, kuchyně a toalety. Výraznou dominantou  těchto doplňků domácností se stává vodotěsná koupelnová televize, která je speciálně konstrukčně řešena do vlhkých prostor, je napájena 12 volty a samozřejmě plní potřebné vlastnosti elektrických spotřebičů v náročném prostředí.

Tato televize nabízí sledování všech digitálních TV programů, poslech digitálních rádií a také podporuje připojení dalších zařízení přes moderní rozhraní HDMi, USB či VGA, kamerového systému a satelitního přijímače. Výrobek je určen pro integrovanou montáž do zdi, k čemuž slouží kovový rámeček, který se před samotnou instalací do zdi zabuduje. Televizi lze objednat v několika barevných variantách, nejžádanější je však provedení zrcadlové, které ve vypnutém stavu opravdu plně využijete jako klasické zrcadlo.

Speciálně vyvinutý povrch pak zabrání nežádoucímu mlžení, což je ve vlhkém prostředí zásadní. Zabudovaná televize neruší design koupelny a naopak v případě zrcadlového provedení opticky koupelnu zvětšuje. Výrobek své ideální uplatnění zpočátku nacházel ve Wellness centrech, hotelech, saunách či plovárnách, dnes však čím dál více proniká do domácností, kde se stává součástí běžné koupelny v rodinném domě nebo bytě. Jelikož samotná instalace televize vyžaduje stavební zásah, je nutné vše dobře a včas naplánovat. Pokud si nejste jisti a potřebujete poradit,  můžete samozřejmě veškeré podrobnosti konzultovat přímo s technikem, který se Vám bude věnovat a zodpoví Vaše otázky. Kontakt na něj naleznete u prezentovaného produktu zde.

Dalším příjemným společníkem do domácnosti je televize do kuchyně. Svou konstrukcí je také určena do vlhkých ale i mastných prostor a díky výklopnému monitoru do mnoha směrů v kuchyni nezabírá místo. Je vybavena integrovaným DVD přehrávačem a nabízí zároveň vstup USB a čtečku paměťových karet SD, můžete ji tak využít na přehrávání libovolného multimediálního obsahu. Detailní popis tohoto produktu najdete zde.

Firma, která toto luxusní zboží do republiky dováží se dlouhodobě zabývá přímým dovozem a prodejem elektroniky, zejména z oblasti autopříslušenství a multimédií určených do osobních a dodávkových automobilů. Vše o historii firmy a jejích současných aktivitách najdete na serverech www,astoncb.cz a www,auknet.cz.

Výběr článků

Načítám