Hlavní obsah

Jednoduché nahlášení pojistné události online z místa nehody již není fikce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prásk! A je to tady. Nehoda. Srdce vám buší, nevíte, co dělat ani kam zavolat. Marně hledáte tužku i papír a přemýšlíte, jak škodu nahlásíte pojišťovně. Přesně v takových situacích využijete aplikaci pro chytré mobilní telefony s názvem Pojišťovna.

Článek

Nová aplikace vám poradí, jak nehodu řešit a zároveň s vámi projde všechny kroky nutné k tomu, abyste událost nahlásili pojišťovně elektronicky přímo z místa nehody.

Ve svém telefonu krok po kroku vyplníte údaje o nehodě, přidáte fotografie z místa nehody, zažádáte o odtah i náhradní vozidlo a odešlete do klientského centra pojišťovny. Tím je pojistná událost nahlášena a ostatní už je na pojišťovně, která vás obratem kontaktuje. Připojení k internetu potřebujete pouze ve chvíli, kdy využíváte mapu nebo odesíláte údaje o nehodě. Celá aplikace jinak funguje v offline režimu a vy se tak nemusíte bát vysokých účtů za telefon.

Aplikace „Pojišťovna“ je vytvořena pro iPhone a telefony s operačním systémem Android. Na stránkách App Store a Android Market je aplikace dostupná všem řidičům - zcela zdarma.

Záznam o nehodě budete muset vyplnit, to pojišťovna nezmění, ale jiné papíry už po vás chtít nebude. Tedy pokud máte chytrý mobil a povinné ručení nebo havarijní pojištění u České pojišťovny.

Výběr článků

Načítám