Hlavní obsah

Stárnutí zastaví kolagenová solária

Novinky, kolagenarium.cz

Vaše kůže už není, co bývala? Přibývá vám vrásek, pokožka ztrácí pružnost a podléhá zubu času? Čas, ten sice zastavit nelze, ale proti stárnutí pleti se bojovat dá. A úspěšně. K tomu dopomůže novinka na trhu, kolagenové solárium. Tohle unikátní zařízení to dokáže speciální světelnou terapií, která vaše uvadající kožní buňky znovu probudí k životu.

Článek

Světelná terapie, která se provádí v takzvaném kolagenáriu, slibuje výsledky již po několika ozářeních. Funguje na podobném principu jako stará známá solária. Znamená to, že zájemci opakovaně relaxují několik minut v zařízení, které celé jejich tělo ozáří speciálně vyvinutým světelným spektrem. To v těle spustí reakci, při níž se začnou znovu vytvářet zásoby látky zvané kolagen, díky níž se pokožce vrací ztracená pružnost.

Pro omlazení i opálení

Anti-Aging světelná terapie – Collagen Plus ¹⁰ slibuje ženám, které se rozhodnou svou pokožku vrátit v čase o několik let zpět, až 97procentní zvýšení pružnosti celého těla, 89procentní liftingový efekt v obličeji a až 68procentní celkovou vitalizaci vzhledu kůže. Podle toho, jakého účinku chtějí dámy dosáhnout, se cykly terapie pohybují od tří až deseti týdnů při pravidelných kůrách 2-3x týdně na 10 až 20 minut. Není to jen celkové omlazení, kterého lze terapií dosáhnout, na své si přijdou i milovnice jemného sexy opálení. Existují totiž kolagenária jak bez, tak i s jemným UV zářením a krásně snědá pokožka je dalším z produktů kůry.

 Dokáže i léčit

Kromě jemného opálení ale navíc tělo získá nepostradatelný vitamin D, bez kterého se neobejdeme zejména v zimních měsících, kdy máme nedostatek slunečního záření, jež je jeho hlavním a přirozeným zdrojem až z 90 procent. Strava nám poskytuje pouze zbylých 10 procent tohoto zázračného vitaminu.

Jak prokázaly odborné lékařské studie, vitamin D je prospěšný pro kosti - brání jejich měknutí, destrukci kyčlí i osteoporóze. Chrání také před vysokým krevním tlakem, nemocemi srdce a cév. Pomáhá v boji s rakovinou prsu, tlustého střeva, prostaty a mnoha dalších a v neposlední řadě pozitivně ovlivňuje duševní zdraví, například pomáhá proti depresím. Je vědecky podložené, že funguje i jako lék na mnohá kožní onemocnění (lupénka, akné) a autoimunní nemoci typu roztroušené sklerózy, cukrovky typu 1 i revmatoidní artritidy.

O tom, jak správně podstoupit kolagenovou omlazovací kůru i kde je možné tyto procedury absolvovat, se dočtete na internetových stránkách www.kolagenarium.cz.

Co umí kolagenové trubice?

  • Posilují regeneraci kožních buněk
  • Zabraňují předčasnému stárnutí
  • Vytváří kolagenovou a elastikovou strukturu kůže
  • Zlepšují ukládání vlhkosti v kůži
  • Modelují obličejové kontury a navrací objem
  • Oživují a chrání kůži
  • Redukují vrásky a linie, obzvláště v obličeji, na krku a dekoltu
  • Posilují pojivové tkáně celého těla a napínání pokožky
  • Pozitivně ovlivňují metabolismus minerálů
  • Všeobecně zvyšují dobrý zdravotní stav a výkonnost

Výběr článků

Načítám