Hlavní obsah

Zahrabali své dvouleté dítě do písku, aby si mohli užívat v oceánu

Novinky, tcs

K těžko uvěřitelnému případu byli v pondělí přivoláni argentinští policisté. Na jedné z pláží si mladý pár rozhodl užít radovánek v oceánu, a aby nemusel hlídat svou dvouletou dceru, zahrabal ji až po krk do písku. Dítě bylo dehydrované, ale jinak zdravotně v pořádku, rodiče si ho však začali znovu všímat až v okamžiku, kdy ho policisté začali vykopávat.

Foto: Policia de Bueno Aires

Zatčený pár, který zakopal dítě do písku, aby si mohl nerušeně užívat radovánek.

Článek

Událost se odehrála na pláži u Santa Clara del Mar, jednoho z pobřežních měst nedaleko Buenos Aires. Policii přivolali ostatní lidé na pláži, informoval deník Daily Mail. „Nestarali se o nic. Nechali to ubohé dítě v písku a odešli do vody oddávat se sexuálním radovánkám. Nemohl jsem věřit vlastním očím,” uvedl jeden z návštěvníků pláže.

Brzy poté, co dostali hlášení, dorazili policisté a začali dvouletou dívenku z písku vykopávat. Teprve v tu chvíli si pár všiml, že je něco v nepořádku a začal se se zasahujícími muži zákona prát. Argentinec a jeho paraguajská partnerka tak skončili v poutech.

Dítě na Tenerife pobíhalo po římse hotelu ve čtvrtém patře

Koktejl

Policisté následně zjistili, že pár byl pod vlivem drog, během prohlídky u ženy našli 200 pilulek sedativa Rivotril, extázi a marihuanu. Podle svědků byl s rodiči a jejich dítětem ještě jeden muž, ten však po příjezdu policie uprchl.

Rodiče nebyli obviněni z držení drog, protože sedativum je v Argentině legální a ilegálních látek bylo pouze malé množství. Proto byli propuštěni na svobodu. Jejich dcera, dehydrovaná ale jinak v pořádku, zůstala v péči úřadů, které rozhodnou o tom, kam dítě umístí a zda obviní jeho rodiče.

Foto: Policia de Bueno Aires

Drogy a sedativa nalezené u paraguajské ženy

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám