Hlavní obsah

Pár zákazníků změnil servírce život

Novinky, tcs

Den co den Adrianna Edwardsová z Texasu nachodila při cestě z práce a do práce 22 kilometrů. K tomu je potřeba započítat i kilometry, co nachodila v práci, byla totiž zaměstnaná jako servírka. Život se jí změnil poté, co se nejmenovaný pár zastavil v restauraci, kde pracovala, na snídani.

Foto: Profimedia.cz

Nissan Sentra 2014 (ilustrační foto)

Článek

Nemít auto znamená ve většině Spojených států docela problém. Na vlastní nohy to poznala mladá servírka Adrianna Edwardsová, která každý den do práce chodila pěšky 11 kilometrů. „Musím platit účty, musím něco jíst. Tak prostě děláte, co musíte,“ popsala lakonicky pro regionální televizi KTRK Edwardsová své pravidelné docházení do restaurace v Galvestonu.

Edwardsová se snažila na auto našetřit, to však může od úterka pustit z hlavy. Tehdy se totiž na snídani zastavil nejmenovaný pár, který se dal se servírkou do řeči. Dozvěděl se, že na cestě z práce a do práce stráví Adrianna čtyři až pět hodin. Muž se ženou dojedli své jídlo, zaplatili a odešli.

Vrátili se za pár hodin s překvapením. Pro Adriannu zakoupili vůz Nissan Sentra z roku 2011. Dojatá servírka nemohla uvěřit vlastním očím. „Stále si připadám, že sním. Každé dvě hodiny vykouknu z okna, abych se ujistila, že je auto stále tam,“ uvedla servírka.

Cena vozu nebyla zveřejněna, v autobazarech se však cena tohoto automobilu pohybuje mezi 100 až 150 tisíci korunami.

Do práce musela chodit kilometry pěšky, dárek od kolegů ji rozbrečel

Koktejl

Jediné, o co pár, který chtěl zůstat v anonymitě, servírku požádal, bylo to, aby někdy laskavost, které se dostalo jí, oplatila někomu, kdo to bude potřebovat. Adrianna slib hodlá splnit. „Doufám, že až si to budu moci finančně dovolit, někomu v nouzi pomohu,“ uzavřela servírka.

Reklama

Výběr článků

Načítám