Hlavní obsah

Kočka přežila desítky kilometrů pod kapotou auta

Novinky, nčs

Pokud by kočky měly skutečně devět životů, pak by jich roční kočka Chi měla už jen osm. Přežila totiž přibližně 70 kilometrů pod kapotou auta. I když utrpěla zranění, zejména popáleniny, vše nasvědčuje tomu, že po vyléčení bude zvíře z anglického Brightonu opět zcela v pořádku, informoval v neděli server BBC.

Foto: Profimedia.cz

Chi byla uvězněna pod kapotou auta.

Článek

Kočky se svým majitelům občas zatoulají, 30letá majitelka Kaylie Banksová tak po prohledání svého domu v Brightonu začala obcházet sousedy, zda se čtyřnohý tulák nevyskytuje u nich.

Zprvu se zdálo, že kočku nikdo neviděl a majitelka si začala dělat starosti. „Později za mnou přišel jeden ze sousedů, že při cestě objevil Chi uvězněnou pod kapotou svého auta,“ uvedla Banksová.

Foto: Profimedia.cz

Kočka utrpěla zejména popáleniny od horkého motoru.

„Slyšel zvuky z motoru, tak zastavil a Chi byla celá vystresovaná a zraněná pod kapotou, kde urazila asi 70 kilometrů,“ popsala situaci majitelka.

Kočka utrpěla zejména šok a popáleniny od horkého motoru. Na veterinární klinice v Brightonu jí aplikovali léky proti bolesti a odstranili odumřelou tkáň. Podle veterinářů však bude po zahojení ran v pořádku.

Reklama

Výběr článků

Načítám