Hlavní obsah

Jakub Vágner uspořádal dětský den nejen pro rybáře

Novinky, Kristýna Léblová
Katlov

Světově známý rybář Jakub Vágner už popáté uspořádal Dětský den rybářských slavností na jezeře Katlov. Loni akci navštívilo přes 12 tisíc lidí a letos jich Jakub očekával ještě více. Dětský den není totiž určen pouze rybářům, ale všem, co mají rádi přírodu a zábavu.

Jakub Vágner uspořádal dětský den nejen pro rybářeVideo: Novinky

 
Článek

Děti i dospělí všech věkových kategorií si přišli na své. „Jsou tu dvě vodní plochy - Jezero Katlov a Pohan, kde se právě dnes může rybařit zcela zdarma,“ řekl Novinkám Vágner s tím, že kdo neměl vlastní prut, mohl si ho půjčit, a začátečníci se mohli v rybářské školičce naučit základům rybářských technik s těmi nejlepšími rybáři světa.

Foto: Novinky

Rybařit na katlovském jezeře mohl v sobotu úplně každý.

Milovníci techniky si mohli na vlastní oči prohlédnout profi hasičské auto, ti, co mají rádi zvířata, měli k dispozici koně, minifarmu nebo ukázky práce policejních psovodů a sokolníků.

Atrakce samotného dne byly ale koncipovány tak, aby se děti nejen bavily, ale také přiučily něčemu novému. „Nechceme tu mít jen skákací hrady, ty jsou všude. Děti se tu dozví i něco o přírodě, o lese, o zvířatech..,“ říká rybář a přiznává, že jeho tým připravil tolik atrakcí, že je nestihl ani projít.

Foto: Novinky

Na děti i dospělé čekalo spoustu atrakcí.

Není divu, návštěvníci ho totiž neustále zaměstnávali. Všichni se s ním chtěli vyfotit nebo získat podpis či cennou radu. „Jsem skutečně nadšený. Díky takovému množství návštěvníků vím, že dělám věci správně. Jejich přízeň je pro mě a pro celý můj tým odměnou. Jsem rád, když odsud všichni každý rok odchází spokojení,“ uzavřel Jakub Vágner.

Reklama

Výběr článků

Načítám