Hlavní obsah

Mladík v USA dal kolegům do pití LSD, připadali mu moc upjatí

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Devatenáctiletý muž z městečka Arnold ve státě Missouri měl dojem, že jeho kolegové z autopůjčovny vykazují příliš negativní energie a potřebují povzbudit. Jak přiznal policistům, když ho minulé pondělí zatýkali, rozhodl se to vyřešit tím, že jim do pití dal LSD. Dva zaměstnanci museli být hospitalizováni. Informovala místní regionální stanice KMOV News 4.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Dva z kolegů, kterým mladík pití „vylepšil“ se začali cítit mátožně a nekontrolovatelně se začali třást. Poté, co byli převezeni na vyšetření do nemocnice, manažerka půjčovny přivolala i policii.

Už dřív si totiž všimla, že se 19letý zaměstnanec chová podivně a zahlédla ho nachomýtat se u hrnků s pitím s kapátkem. Sama se z vlastního hrnku nenapila, avšak z nějakého důvodu své podřízené nevarovala a nechala je vypít své nápoje.

Mladík se policistům přiznal, že svým kolegům vylepšil pití o LSD. Byli totiž podle něj „příliš upjatí a potřebovali dodat pozitivní energii“.

Přesto, že se přiznal, nebyl muž ještě obviněn. Policie totiž kelímky poslala na laboratorní testy a nyní čeká na výsledky. V případě, že budou pozitivní, bude muž čelit obvinění z napadení druhého stupně a držení zakázané látky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám