Hlavní obsah

Myslel si, že je to sen. Zloději v USA ukradli auto i se spícím majitelem

Novinky, nčs

Celou noc s přáteli strávil muzicírováním, pak si Justin Koerner šel zdřímnout na zadní sedadlo svého auta. Co se dělo dál, považoval zprvu za živý sen. Do vozu nastoupili zloději, kteří auto ukradli, aniž by si spícího majitele všimli. Že nešlo o sen, Koerner poznal, když se probudil v nabouraném voze, uvedl server Delaware Online.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

O celé události, která se odehrála v neděli ráno ve městě Newark ve státě Delaware, zprvu policisté pochybovali.

Koerner byl dokonce podezříván, že si celou událost vymyslel a svůj ford naboural sám. Musel se podrobit i zkoušce na alkohol, která byla negativní.

„Najednou jsem se probudil v nabouraném autě a uvědomil si, že to nebyl sen.”
Justin Koerner

Až když se k policistům dostaly záběry z jedné bezpečnostní kamery, na kterých je vidět, jak skutečně z auta po nabourání vyskočili neznámí pachatelé, začali případ vyšetřovat jako krádež auta.

Divný sen

Koerner situaci popsal jen velmi mlhavě. „Měl jsem divný sen, že dva lidé nastoupili ke mně do auta a jeli jsme pryč. Najednou jsem se probudil v nabouraném autě a uvědomil si, že to nebyl sen,” uvedl.

Policisté následně potvrdili, že pachatelé auto ukradli i s majitelem, když si všimli, že někdo vzadu spí, lekli se a utekli. Auto skončilo na trávníku nabourané.

Nyní policie hledá svědky celé události a pátrá po podezřelých osobách, které zachytila kamera umístěná na jednom z okolních domů. Záběry však zatím policie kvůli probíhajícímu vyšetřování nezveřejnila.

Reklama

Výběr článků

Načítám