Hlavní obsah

Kvůli příbuzným si muž přišel pro výhru v loterii v masce

Novinky, nčs

Celkem 158,4 milionu jamajských dolarů (zhruba 27 milionů korun) si odnesl výherce jackpotu jamajské loterie. Při předávání výhry si přál zůstat v anonymitě a rozhodl se příjít si pro výhru v masce. Svoji roli v jeho rozhodnutí sehrála i jeho rodina.

Foto: Profimedia.cz

Muž měl na sobě masku z hororového filmu

Článek

Jamajčan, jenž se sám označil jako A. Campbell, čekal 54 dní, než se rozhodl pro výhru dorazit. Peníze si po téměř dvou měsících od zveřejnění výsledků vyzvedl v masce z hororového filmu Vřískot. Rád by totiž zůstal v anonymitě před příbuznými, kteří by po něm chtěli peníze.

„Chci si koupit hezký dům. Zatím nemám žádný vybraný, ale dám se do toho. Mám samozřejmě rád peníze, ale nežebral jsem ani si nepůjčoval,” prozradil tajemný výherce.

Smajlík jako maskování

V Karibiku není maskování při předání výhry úplně ojedinělé. V tamních zemích je totiž obyčejně vysoká kriminalita a výherci mají strach ze zločinců. Campbell má však strach ze svých nejbližších.

Například v loňském roce se kryla žena maskou smajlíka, když vyhrála zhruba 180 milionů jamajských dolarů.

Některým výhercům vysokých částek zase nedělá problém se s výhrou pochlubit, pokud tedy například nezapomenou zkontrolovat svůj tiket.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám