Hlavní obsah

Chodící reklama? Muž má na těle vytetováno 400 firemních log

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Celý život na těle má vyobrazený 27letý Jason George z indické Bombaje. Jeho kůži zdobí 521 tetování, včetně více než čtyř stovek firemních log. A ačkoliv by se mohlo zdát, že jde o chodící reklamu, není tomu tak. Každé logo má pro George speciální význam, napsala agentura AP.

Foto: Profimedia.cz

Muž má na sobě celkem 442 firemních log.

Článek

Svoje tetování sám označuje za „příběh života”. A příběh to je pořádně obsáhlý. Na těle má kromě vyobrazení obličejů rodinných příslušníků vytetovány i více než čtyři stovky oblíbených firem.

Naposledy si George nechal vytetovat logo německé automobilky, poté co si od ní koupil nový sedan. Kromě toho má vyobrazeno například logo prvního mobilu, oblíbené noviny nebo televizní stanice.

Foto: Profimedia.cz

Muž má na sobě celkem 442 firemních log

Od médií k jehlám

George vlastní v Bombaji tetovací studio a za svoje tetování utratil v přepočtu už téměř čtvrt milionu korun. „První tetování jsem si nechal udělat, když mi bylo 16. Byla to lebka. Potom jsem si chtěl nechat potetovat celou ruku, ale když mi to tatér pokazil, rozhodl jsem se, že začnu tetovat sám,” říká o svých začátcích.

„Od malička jsem kreslil loga známých společností, byl jsem tím posedlý,” objasňuje důvody, proč se rozhodl zrovna pro loga. „Později jsem se rozhodl, že bych chtěl dosáhnout světového rekordu v počtu tetování,” vysvětluje.

Foto: Profimedia.cz

Muž má na sobě celkem 442 firmních log

Rodiče byli proti

Kromě firemních log má na žebrech i portrét rodičů, kteří byli původně zásadně proti. Když ale George začal získávat na popularitě, smířili se s netradiční vizáží synova těla a nyní už s tím nemají problém.

Nyní by George rád usiloval o zápis do Guinessovy knihy rekordů. K tomu však potřebuje 13 tisíc liber (asi 400 tisíc korun), které momentálně nemá, přesto věří, že se jednou jeho jméno mezi rekordmany objeví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám