Hlavní obsah

Řidička autobusu v USA zachránila batole, které se potulovalo v mrazu po ulici

Novinky, mšv

Osamocené a bosé dítě zachránila před mrazem americká řidička autobusu Irena Ivicová. Povšimla si ho při projíždění městem Milwaukee a ihned se jala konat. Zastavila, pro dítě doběhla a vzala ho do autobusu. Jedna z cestujících pak malou holčičku zabalila do své zimní bundy, napsal server CNN.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidička autobusu zachránila bosé dítě před mrazem

 
Článek

Venku mrzlo a dítě na sobě mělo jen body a bylo bez bot. „Můj bože, celá se třesu,“ řekla řidička, když dítě vnesla do autobusu. „Jsem šťastná, že jsem byla ve správný čas na správném místě,“ dodala Ivicová, která neváhala ani vteřinu, aby pro dítě doběhla.

Krátce poté, co jedna z cestujících dítě zabalila do své zimní bundy, holčička usnula. Byla prý sice vystrašená, ale jinak bez jakékoli újmy. Řidička poté počkala na příjezd policie. Podle ní nechala devatenáctiměsíční dítě na ulici jeho duševně nemocná matka. Policii se nicméně podařilo spojit se s otcem a holčičku mu předat.

„Děti miluju. Bývala jsem učitelkou a sama jsem matka, takže jsem šťastná, že jsem tomu roztomilému a nevinnému děťátku mohla pomoci,“ řekla Ivicová, která se ve městě stala hrdinkou. Jedná se při tom už o devátý případ svého druhu za posledních pár let, které v Milwaukee evidují.

Reklama

Výběr článků

Načítám