Hlavní obsah

Jak zdolat most, který je jenom pro vozidla? Převléct se za autobus

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve Vladivostoku byl v roce 2012 postaven nový most honosící se názvem Zlatý. O tři roky později však byl za velké nelibosti místních obyvatel uzavřen pro pěší. Minulou sobotu se však čtyři lidé rozhodli, že most přesto překonají v „dokonalém“ přestrojení za žlutý autobus.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Rusové se převlékli za autobus, aby mohli na most pouze pro vozidlaVideo: @dpskontrol_125rus, AP

 
Článek

Malý cupitající autobus neušel pozornosti řidičů a řidiček. Jedna z nich si pokus o překonání mostu nahrála a její video tento týden zveřejnily světové agentury.

Čtyři páry nohou vyčnívající ze žluté lepenkové karoserie neušly ani pozorným dopravním strážníkům, kteří přinutili netradiční vozidlo zastavit.

Autobus musel následně „zajet“ ke krajnici a po rychlé úpravě vozu most za doprovodu strážníka opustit. „Proč? Vždyť je to krásné a vtipné. Je to umění,“ divila se řidička zákroku policistů.

Bezpečnost provozu však pro strážníky byla přednější. Zda muži v netradičním kostýmu vyvázli s napomenutím nebo pokutou, není známo.

Reklama

Výběr článků

Načítám