Hlavní obsah

Muž chtěl uniknout hádce s manželkou. Skončil visící z okna ve čtvrtém patře

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dramatem větším, než oba manželé čekali, skončila v sobotu jejich hádka v kazašském hlavním městě Astaně. Zhruba čtyřicetiletý muž se pokusil během hádky dostat z bytu, a když mu manželka zamkla dveře, rozhodl se odejít oknem. Záhy si to rozmyslel a pomoci mu musel až kolemjdoucí policista.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Kazach vylezl z okna ve 4. patře, aby unikl rodinné hádceVideo: AP

 
Článek

Podle vyjádření tiskového oddělení policie v Astaně se hádka vyostřila poté, co se muž rozhodl byt opustit. Jenže manželka ho odmítla pustit a dveře mu zamkla. Muž se proto rozhodl přitvrdit a oznámil ženě, že pokud ho nepustí, skočí z okna.

Nakonec vylezl na okenní římsu. Jenže očividně nepočítal s tím, že jeho manželka okno zavře a bude pouze sledovat, jak mu na okenní římse ve čtvrtém patře pomalu docházejí síly.

„Už se neudržím. Pusť mě dovnitř,“ křičel muž, který se zoufale držel římsy. Muži nakonec zachránil život kolemjdoucí policista v civilu. Dostal se bleskurychle do bytu a vyděšeného zesláblého muže vytáhl.

Zatímco manžel byl odvezen do nemocnice a následně na psychiatrické vyšetření, manželky se ujala policie, která celý incident vyšetřuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám