Hlavní obsah

Meghan povede k oltáři princ Charles

Novinky, vps
Aktualizováno

Americkou herečku Meghan Markleovou povede k oltáři princ Charles, uvedl v pátek v prohlášení Kensingtonský palác. Princ tak nahradí jejího otce Thomase Marklea, který na svatbu nepřijede ze zdravotních důvodů.

Foto: Profimedia.cz

Meghan Markleová

Článek

Thomas Markle v týdnu nejdříve uvedl, že na svatbu nepřijede po skandálu s naaranžovanými snímky, za něž si nechal zaplatit. Poté otočil a ujišťoval, že dorazí a povede svou dceru k oltáři. V úterý ale definitivně potvrdil, že se přes oceán nevydá, protože musí podstoupit operaci. [celá zpráva]

Při sobotním obřadu, který proběhne na hradě Windsor západně od Londýna, ho tak nahradí princ Charles, otec jejího nastávajícího Harryho. Podle prohlášení královské rodiny ho o to požádala samotná Meghan Markleová, přičemž princ Charles je potěšen, že ji může tímto způsobem uvítat do královské rodiny.

The Daily Telegraph uvádí, že Charles ale nevěstu nepovede na úplný konec a nepředá ji formálně Harrymu. Markleová ke svému nastávajícímu dojde sama, podle CNN to byl její nápad. V minulosti k ničemu takovému nedošlo.

Foto: Profimedia.cz

Princ Charles

Vyvrátily se tím spekulace, že herečku by k oltáři měla vést její matka Doria Raglandová. Ta se podle Telegraphu objeví na hradě Windsor ve čtvrtek a poprvé se tam setká s královnou Alžbětou II. S princem Charlesem a jeho synem Williamem už byla seznámena.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Svatební obřad se koná na hradě Windsor západně od LondýnaVideo: Reuters

Obřad začne v poledne tamního času, to znamená ve 13 hodin českého času. Novinky.cz nabídnou z události živý přenos.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám